service & klachten medewerker in best

toegevoegd
dienstverband
tijdelijk met uitzicht op vast
solliciteer nu

vacature details

toegevoegd
standplaats
best, noord-brabant
vakgebied
Financiële dienstverlening
dienstverband
tijdelijk met uitzicht op vast
werktijden
24
ervaring
0 jaar
referentie
73193
solliciteer nu

functieomschrijving

Wil jij je steentje bijdragen aan de klanttevredenheid als Medewerker Service & Klachten bij De Persgroep in Best? Voor de zomerperiode gaat De Persgroep haar team uitbreiden met 6 parttime medewerkers. Ben jij geïnteresseerd? Wij komen graag in contact met jou! Ben jij servicegericht en empathisch? Heb jij een vlotte babbel, kun jij tegelijkertijd goed luisteren en zoek jij een leuke parttime baan met veel klantcontact? Lees dan snel verder!

De Persgroep in Best is op zoek naar flexibele en enthousiaste medewerkers met HBO werk-, en denkniveau voor minimaal 12 uur per week, gemiddeld wordt je 12-24 uur per week ingezet. Hierbij is het een vereiste dat je wekelijks op donderdag van 08.00-17.00 uur en op zaterdag van 08.00-13.00 uur inzetbaar bent.
LET OP: wanneer je afhankelijk bent van het Openbaar Vervoer, kun je op de zaterdag niet op tijd bij De Persgroep komen. De overige uren word je op basis van jouw beschikbaarheid ingepland op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-17.00 uur (08.00-13.00, 12.00-17.00 of 08.00-17.00 uur) tot maximaal 24 uur per week.

IETS MEER OVER DE PERSGROEP:
De Persgroep is een landelijke uitgeverij van dagbladen (Eindhovens Dagblad, Algemeen Dagblad, BN deStem, etc.), huis-aan-huis kranten en verschillende nieuwssites. Het is een dynamische organisatie met ruimte voor ambitieuze medewerkers. Ze hebben de beste mensen nodig op het klantcontact center om een hoogwaardige service te verlenen en vanuit die gedachte ook nieuwe klanten te werven en te behouden. De Persgroep biedt medewerkers een prettige werkomgeving en goede begeleiding.

WAT GA JE DOEN?
In deze functie ben je het aanspreekpunt voor abonnees met vragen over hun abonnement, de bezorging of eventuele klachten. Ook ga je veel vragen krijgen over digitale abonnementsvormen (voor tablets, smartphones etc.). Deze gesprekken kun je voeren zonder belscript nadat je verschillende trainingen hebt gevolgd.

WAT BIEDEN WIJ JE?
- Flexibel werken van maandag tot en met zaterdag
- Een fijne werkomgeving en leuke collega's
- Toeslag van 25% op zaterdag
- Een bruto loon van € 13,16 per uur
- Een opdracht tot in ieder geval half september 2018
- Bij goed functioneren een functie voor langere tijd

WIE ZOEKEN WIJ?
- Je bent communicatief sterk, hebt lef en zelfvertrouwen
- Je kunt goed luisteren naar de klant en anticiperen op wat hij of zij zegt
- Je bent klant- en servicegericht ingesteld - Je denkt in oplossingen in plaats van problemen
- Je hebt affiniteit met en kennis van digitale producten; smartphones, apps en tablets
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
- Je bent elke donderdag van 08.00-17.00 uur en elke zaterdag van 08.00-13.00 uur beschikbaar (vereiste).

TRAINING:
Voor aanvang van je werkzaamheden word je uitvoerig getraind, zodat je goed beslagen ten ijs komt. De training staat gepland voor: Week 37 van maandag 10 t/m donderdag 13 september van 09.00 - 16.00 uur. Het is belangrijk om deze hele training beschikbaar te zijn en vervolgens de week aansluitend daarop minimaal 24 uur te kunnen werken om zo voldoende 'vlieguren' te kunnen maken.

Ben jij enthousiast voor bovenstaande functie en flexibel inzetbaar? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of solliciteer direct online met je cv en motivatie. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

functie-eisen

HBO / bachelor